Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster accepterar du vår användning av Cookies. Lär dig mer

Prylmästeriet


Prylmästeriet är sektionens ljus i det materiella mörkret. Vi smörjer de kugghjul som driver sektionen och understöder de i behov av konstruktiva tjänster.

Utskottet består av en Prylmästare, ett fantastiskt gäng Fixare, en finurlig Bilförman och en drös konstnärliga Merchansvariga. Vi sköter tillsammans sektionens verktyg, bil, märken och mycket annat.

Cykelfixardagar

Ett par gånger om året anordnar vi cykelfixardagar där alla sektionsmedlemmar har tillgång till olika verktyg, smörjmedel och reservdelar till sin cykel. Vi ordnar då dessutom en liten försäljning av cykelprylar såsom lampor och reflexer. Under dessa event finns ett gäng fixare tillgängliga som kan hjälpa till ifall något krånglar.

F-bilen

Sektionen äger en bil, en Chevrolet Orlando, som är till för sektionens medlemmar. Den kan hyras av alla medlemmar med körkort för en rimlig kostnad. För bokning och mer information gå in på sidan för bilbokning.

Utlåning av utrustning

Om du vill låna material, redskap eller övriga prylar gäller det att ta kontakt med oss. Verktygen finns listade på verktygssidan, vilka du får tag på genom att snacka med de verktygsansvariga fixarna. Utöver dessa har sektionen andra spännande prylar såsom högtalare och tält som du kan hyra genom att fylla i detta formulär. Frågor? Kontakta uthyrnings- och utlåningsansvariga fixarna.

Skåp

F-sektionen äger ett antal skåp som hyrs ut till alla sektionsmedlemmar. Dessa är belägna i Hilbertrummet och hanteras av Prylmästeriet. Du kan kontakta skåpansvariga fixaren för mer information.

Merch

Lite då och då dyker vi upp någonstans för att sälja vår världsberömda merch. Däremellan jobbar merchansvariga dygnet runt för att producera nästa vackra konstverk med vår fina logga på. Har du några frågor eller idéer till märken eller prylar? Hör av dig till merchansvariga.

Large large img 0038 87f8c71683b868268b9aaf4927ee86e9 91c2ccf880e847c58ed86a7c4f789b98

Poster

Beskrivning

Som fixare har man tillsammans med prylmästaren ansvar för att sektionslokalerna är trivsamma och att alla prylar vi äger funkar som de ska.

Som fixare förväntas man även driva projekt och anordna aktiviteter från Prylmästeriets sida, samt bistå om övriga sektionsmedlemmar vill driva projekt. Detta skulle exempelvis kunna innefatta anordnande av cykelfixardagar, eller att man hjälper Sexmästeriet rusta upp baren.

Beskrivning

Prylmästaren är utskottsordförande för Prylmästeriet. Prylmästeriets ansvarsområden innefattar underhåll av sektionslokaler, sektionsbilen samt allt arbete kring merch. Till hjälp har hen Bilförmannen, Fixare och Merchansvariga. I Prylmästarens ansvar ingår att anordna aktiviteter som exempelvis cykelfixardagar, vilket med fördel görs tillsammans med fixarna, och tillhandahålla merch, vilket givetvis görs tillsammans med merchansvariga.

Som Prylmästare har man även ansvar för att sektionens funktionärer har access till rätt lokaler, samt de nycklar som behövs.

Prylmästaren har budgetansvar för Prylmästeriet, och bör även känna till säkerhetsföreskrifterna för F-sektionens lokaler.

Vem har posten?

Beskrivning

Som bilförman ansvarar man för sektionsbilen Fälgen. Bilförmannen ser till så att bilen är i gott skick samt ansvarar för uthyrningen både praktiskt och ekonomiskt.

Beskrivning

Merchansvariga skapar och säljer sektionens merch och märken och på så sätt ser till att F-sektionens medlemmar är snyggast på hela LTH. Dessutom är de ansvariga för försäljning av ovvar och sångböcker.