Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster accepterar du vår användning av Cookies. Lär dig mer

Prylmästeriet


Prylmästeriet är sektionens ljus i det materiella mörkret. Vi smörjer de kugghjul som driver sektionen och understöder de i behov av konstruktiva tjänster.

Utskottet består av en Prylmästare, ett fantastiskt gäng Fixare, en finurlig Bilförman och en drös nobla Spindelmän och su-permän, vilka leds av den ännu noblare Spindelförmannen. Vi sköter tillsammans sektionens verktyg, bil, server, webbplats och mycket annat.

Webbplats, server och F-app

Sektionen driver sin egen server för webbplats och e-posthantering. Vi utvecklar också koden bakom sektionens webbplatser och mobilappar, vill ni läsa mer om detta eller se hur det ser ut kan ni gå in på Github.

Cykelfixardagar

Ett par gånger om året anordnar vi cykelfixardagar där alla sektionsmedlemmar har tillgång till olika verktyg, smörjmedel och reservdelar till sin cykel. Vi ordnar då dessutom en liten försäljning av cykelprylar såsom lampor och reflexer. Under dessa event finns ett gäng fixare tillgängliga som kan hjälpa till ifall något krånglar.

F-bilen

Sektionen äger en bil, en Chevrolet Orlando, som är till för sektionens medlemmar. Den kan hyras av alla medlemmar med körkort för en rimlig kostnad. För bokning och mer information gå in på sidan för bilbokning.

Utlåning av utrustning

Om du vill låna material, redskap eller övriga prylar gäller det att ta kontakt med oss. Verktygen finns listade på verktygssidan, vilka du får tag på genom att snacka med en fixare. Utöver dessa har sektionen andra spännande prylar såsom högtalare och tält som du kan hyra genom att fylla i detta formulär. Frågor? Kontakta uthyrningsansvariga fixaren.

Skåp

F-sektionen äger ett antal skåp som hyrs ut till alla sektionsmedlemmar. Dessa är belägna i Hilbertrummet och hanteras av Prylmästeriet. Du kan kontakta skåpansvariga fixaren för mer information.

Large img 6306 0215a199541131ce39e2862d9811d1fb

Poster

Beskrivning

Prylmästaren är utskottsordförande för Prylmästeriet. Prylmästeriets ansvarsområden innefattar underhåll av sektionslokaler, sektionsbilen, F-sektionens hemsida etc. Det mesta av arbetet angående sektionsbilen och hemsidan görs av bilförmannen respektive spindelmännen. Utöver dessa poster ingår även Fixare i Prylmästeriet. I Prylmästarens ansvar ingår att anordna aktiviteter som exempelvis cykelfixardagar, och detta görs med fördel tillsammans med fixarna.

Som Prylmästare har man även ansvar för att sektionens funktionärer har access till rätt lokaler, samt de nycklar som behövs. När en nyckel lämnas ut till en funktionär ska Prylmästaren ta in en deposition, som sedan återbetalas då funktionären återlämnar nyckeln.

Prylmästaren har budgetansvar för Prylmästeriet, och bör även känna till säkerhetsföreskrifterna för F-sektionens lokaler.

Vem har posten?

Beskrivning

Som fixare har man tillsammans med prylmästaren ansvar för att sektionslokalerna är trivsamma. Detta innefattar att man vid behov tar hand om exempelvis växter, möbler, tavlor etc. Om sektionen har ett flipperspel är det fixarnas uppgift att se till att det är spelbart, samt att det töms vid behov.

Som fixare förväntas man även driva projekt och anordna aktiviteter från Prylmästeriets sida, samt bistå om övriga sektionsmedlemmar vill driva projekt. Detta skulle exempelvis kunna innefatta anordnande av cykelfixardagar, eller att man hjälper Sexmästeriet rusta upp baren.

Beskrivning

Som bilförman ansvarar man för sektionsbilen 6122Å. Bilförmannen ser till så att bilen är i gott skick samt ansvarar för uthyrningen både praktiskt och ekonomiskt.
Bilförmannen ska ha körkort.

Vem har posten?

Beskrivning

Som merchansvarig kommer du få vara med att skapa och sälja sektionens merch och märken och på sätt se till att F-sektionens medlemmar är snyggast på hela LTH. Dessutom kommer ansvar för försäljning av ovvar och sångböcker ligga på posten, med hjälp av resten av prylmästeriet.

Som merchansvarig får du chans att uttrycka sin kreativitet, och det är bra om du som söker är intresserad av design och vill se dina idéer och förslag bli till riktiga produkter.