Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster accepterar du vår användning av Cookies. Lär dig mer

Externa representanter


Poster

Beskrivning

Som representant i en institutionsstyrelse så kallas du till 3-4 möten per termin. Det som krävs av dig som institutionsstyrelserepresentant är att vara uppdaterad på vad som sker i styrelsen och att du förbereder dig inför mötena. I Institiutionsstyrelsen så behandlas specifika frågor för just den institutionen, vilket kan vara organisatoriska och administrativa såväl som studierelaterade frågor. F-sektionen har representanter i institutionsstyrelserna för Elektro- och informationsteknik, Datavetenskap, Matematik, Fysik, Reglerteknik och Immunteknologi. Om du vill sitta i en speciell institutionsstyrelse så kan du maila ditt önskemål till um@fsektionen.se. Posten innehas under ett år och något som är värt att nämna är att du egentligen inte väljs av sektionen utan snarare nomineras för att sedan officiellt väljas av Teknologkårens fullmäktige och blir därmed funktionär vid Teknologkåren och inte på sektionen.

Vem har posten?

  Beskrivning

  Som ledamot i programledningen för teknisk matematik (π), så kallas du till 2-3 möten per termin. Det som krävs av dig som programledningsrepresentant är att hålla dig uppdaterad på den information som programledningen skickar ut och du får gärna vara förberedd inför möten. Det som främst diskuteras i programledningen är programmets totala kursutbud, men också andra frågor som studenternas studiesociala situation. Det är helt klart en fördel för dig som innehar posten om du själv läser teknisk matematik. Posten innehas under ett år och något som är värt att nämna är att du egentligen inte väljs av sektionen utan snarare nomineras för att sedan officiellt väljas av Teknologkårens fullmäktige och blir därmed funktionär vid Teknologkåren och inte på sektionen.

  Vem har posten?

   Beskrivning

   Som ledamot i programledningen för teknisk fysik (F), så kallas du till 2- 3 möten per termin. Det som krävs av dig som programledningsrepresentant är att hålla dig uppdaterad på den information som programledningen skickar ut och gärna vara förberedd inför möten. Det som främst diskuteras i programledningen är programmets totala kursutbud, men också andra frågor som studenternas studiesociala situation. Det är helt klart en fördel för dig som innehar posten om du själv läser teknisk fysik. Posten varar ett år. Posten innehas under ett år och något som är värt att nämna är att du egentligen inte väljs av sektionen utan snarare nomineras för att sedan officiellt väljas av Teknologkårens fullmäktige och blir därmed funktionär vid Teknologkåren och inte på sektionen.

   Vem har posten?

    Beskrivning

    Som ledamot i programledningen för teknisk nanovetenskap (n), så kallas du till 2- 3 möten per termin. Det som krävs av dig som programledningsrepresentant är att hålla dig uppdaterad på den information som programledningen skickar ut och du får gärna vara förberedd inför mötena. Det som främst diskuteras i programledningen är programmets totala kursutbud, men också andra frågor som studenternas studiesociala situation. Det är helt klart en fördel för dig som innehar posten om du själv läser teknisk nanovetenskap. Posten innehas under ett år och något som är värt att nämna är att du egentligen inte väljs av sektionen utan snarare nomineras för att sedan officiellt väljas av Teknologkårens fullmäktige och blir därmed funktionär vid Teknologkåren och inte på sektionen.

    Vem har posten?

     Beskrivning

     Som representant i institutionsstyrelsen för Biomedicinsk teknik så kallas du till 3-4 möten per termin. Det som krävs av dig som institutionsstyrelserepresentant är att vara uppdaterad på vad som sker i styrelsen och att du förbereder dig inför mötena. I institiutionsstyrelsen så behandlas specifika frågor för just den institutionen, vilket kan vara organisatoriska och administrativa såväl som studierelaterade frågor. Posten innehas under ett år och något som är värt att nämna är att du egentligen inte väljs av sektionen utan snarare nomineras för att sedan officiellt väljas av Teknologkårens fullmäktige och blir därmed funktionär vid Teknologkåren och inte på sektionen. F-sektionen har en ordinarie och en suppleant plats i institutionsstyrelsen för Biomedicinsk teknik, båda dessa har samma uppgift men bara ordinarie har rösträtt.

     Vem har posten?

      Beskrivning

      Som representant i institutionsstyrelsen för elektro och informationsteknik så kallas du till 3-4 möten per termin. Det som krävs av dig som institutionsstyrelserepresentant är att vara uppdaterad på vad som sker i styrelsen och att du förbereder dig inför mötena. I institiutionsstyrelsen så behandlas specifika frågor för just den institutionen, vilket kan vara organisatoriska och administrativa såväl som studierelaterade frågor. Posten innehas under ett år och något som är värt att nämna är att du egentligen inte väljs av sektionen utan snarare nomineras för att sedan officiellt väljas av Teknologkårens fullmäktige och blir därmed funktionär vid Teknologkåren och inte på sektionen. F-sektionen har en suppleant plats i institutionsstyrelsen för elektro och informationsteknik och saknar därför rösträtt under möten.

      Vem har posten?

       Beskrivning

       Som representant i institutionsstyrelsen för reglerteknik så kallas du till 3-4 möten per termin. Det som krävs av dig som institutionsstyrelserepresentant är att vara uppdaterad på vad som sker i styrelsen och att du förbereder dig inför mötena. I institiutionsstyrelsen så behandlas specifika frågor för just den institutionen, vilket kan vara organisatoriska och administrativa såväl som studierelaterade frågor. Posten innehas under ett år och något som är värt att nämna är att du egentligen inte väljs av sektionen utan snarare nomineras för att sedan officiellt väljas av Teknologkårens fullmäktige och blir därmed funktionär vid Teknologkåren och inte på sektionen. F-sektionen har en suppleant plats i institutionsstyrelsen för reglerteknik och saknar därför rösträtt under möten.

       Vem har posten?

        Beskrivning

        Som representant i institutionsstyrelsen för immunteknologi så kallas du till 3-4 möten per termin. Det som krävs av dig som institutionsstyrelserepresentant är att vara uppdaterad på vad som sker i styrelsen och att du förbereder dig inför mötena. I institiutionsstyrelsen så behandlas specifika frågor för just den institutionen, vilket kan vara organisatoriska och administrativa såväl som studierelaterade frågor. Posten innehas under ett år och något som är värt att nämna är att du egentligen inte väljs av sektionen utan snarare nomineras för att sedan officiellt väljas av Teknologkårens fullmäktige och blir därmed funktionär vid Teknologkåren och inte på sektionen. F-sektionen har en suppleant plats i institutionsstyrelsen för immunteknologi och saknar därför rösträtt under möten.

        Vem har posten?

         Beskrivning

         Som representant i institutionsstyrelsen för fysik så kallas du till 3-4 möten per termin. Det som krävs av dig som institutionsstyrelserepresentant är att vara uppdaterad på vad som sker i styrelsen och att du förbereder dig inför mötena. I institiutionsstyrelsen så behandlas specifika frågor för just den institutionen, vilket kan vara organisatoriska och administrativa såväl som studierelaterade frågor. Posten innehas under ett år och något som är värt att nämna är att du egentligen inte väljs av sektionen utan snarare nomineras för att sedan officiellt väljas av Teknologkårens fullmäktige och blir därmed funktionär vid Teknologkåren och inte på sektionen. F-sektionen har en ordinarie och en suppleant plats i institutionsstyrelsen för fysik, båda dessa har samma uppgift men bara ordinarie har rösträtt.

         Vem har posten?

          Beskrivning

          Som representant i institutionsstyrelsen för matematikcentrum så kallas du till 3-4 möten per termin. Det som krävs av dig som institutionsstyrelserepresentant är att vara uppdaterad på vad som sker i styrelsen och att du förbereder dig inför mötena. I institiutionsstyrelsen så behandlas specifika frågor för just den institutionen, vilket kan vara organisatoriska och administrativa såväl som studierelaterade frågor. Posten innehas under ett år och något som är värt att nämna är att du egentligen inte väljs av sektionen utan snarare nomineras för att sedan officiellt väljas av Teknologkårens fullmäktige och blir därmed funktionär vid Teknologkåren och inte på sektionen. F-sektionen har en ordinarie plats i institutionsstyrelsen för matematikcentrum och har därför rösträtt under möten.

          Vem har posten?

           Beskrivning

           Som representant i institutionsstyrelsen för datavetenskap så kallas du till 3-4 möten per termin. Det som krävs av dig som institutionsstyrelserepresentant är att vara uppdaterad på vad som sker i styrelsen och att du förbereder dig inför mötena. I institiutionsstyrelsen så behandlas specifika frågor för just den institutionen, vilket kan vara organisatoriska och administrativa såväl som studierelaterade frågor. Posten innehas under ett år och något som är värt att nämna är att du egentligen inte väljs av sektionen utan snarare nomineras för att sedan officiellt väljas av Teknologkårens fullmäktige och blir därmed funktionär vid Teknologkåren och inte på sektionen. F-sektionen har en ordinarie plats i institutionsstyrelsen för datavetenskap och har därför rösträtt under möten.

           Vem har posten?