Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster accepterar du vår användning av Cookies. Lär dig mer

Sekret Service

Poster

Beskrivning

Som representant i TLTH:s valnämd ska man representera F-sektionen i TLTH:s valnämnd och bisto valnämdens ordörande i dennes arbete. Valnämnden ansvarar för att anordna Teknologkårens fullmäktige val som traditionellt äger rum i november. Valnämden ansvarar också för att informera om valet och kandidaterna. En stor skillnad mellan valnämnden och valberedningen är att valnämnden inte intervjuer och rekommenderar kandidater till fullmäktige, istället är det själva valet som är i fokus. Valnämden består av valnämdens ordförande, fullmäktiges talman, Teknologkårens inspektor, en representant från varje sektion och eventuellt ytterligare ledamöter valda av fullmäktige

Vem har posten?

  Beskrivning

  Som Sektionsmötesordförande, eller SMO, sitter man som mötesordförande och leder de sektionsmöten som äger rum under ens tid på posten. Man hjälper styrelsen att planera och förbereda inför sektionsmötena. Som SMO kan man även få vara med att påverka och utveckla hur sektionsmötena går till.

  Vem har posten?

  Beskrivning

  LaBamban (LaBamba-teamet) ansvarar för att laga mat som ska ätas av de som håller intervjuer för poster, och till sektionsmöten. I utbyte får de äta mat och ta med sig en eller två matlådor hem samt mycket tacksamhet från alla som får äta maten. LaBamban har rätt stor frihet i att välja vad som ska ska lagas och när så länge de gör sin uppgift och håller priset rimligt. Arbetet görs av 2-4 personer som jobbar ca. 3-5 gånger per termin, framförallt före sektionsmötet och mot slutet av terminerna då flest intervjuer hålls.

  Vem har posten?

   Beskrivning

   SaFT-blandare planerar SaFT-konferensen när denna äger rum i Lund. Väljs endast inför terminen då SaFT-konferensen äger rum i Lund.

   Vem har posten?