Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster accepterar du vår användning av Cookies. Lär dig mer

Vad vi erbjuder företag

Hur kan Ni få våra studenter att söka sig till just ert företag i framtiden? Det är en fråga vi vill hjälpa till att besvara. Det finns en rad olika lösningar och möjligheter att komma i kontakt med våra studenter och här under finns en samling förslag som har använts med goda resultat tidigare. Det finns alltid möjlighet att gå utanför ramen för dessa erbjudanden, ta kontakt med oss så kommer vi tillsammans fram till den bästa lösningen för er.

Vårt mål är att Ni som företag ska få lära känna våra studenter, få maximal exponering och samtidigt ge Er möjligheten att få våra studenter att söka sig till just Ert företag i framtiden.

Vill Ni boka, få mer information eller har Ni egna spännande idéer? Vänligen kontakta oss via länken nedan så kommer vi tillsammans fram till den bästa lösningen för just Er!

Näringslivsutskottet

Nedan finns en samling förslag som har använts med goda resultat tidigare.

FARAD är vår arbetsmarknadsmässa som inträffar i januari. En mässplats innebär ett utmärkt tillfälle för er att mingla med studenter från alla årskurser under en heldag i Mattehuset. Vi anordnar även pi- och nano-FARAD vilket är två kvällsevenemang där ni som företag får chansen att pitcha ert företag specifikt för pi- eller nanostudenter, vilket följs utav mingel i form av exempelvis en pub. Vi kan även anordna andra evenemang i samband med mässan såsom lunchföreläsningar eller case-kvällar, det är bara att höra av sig!

Mer information finns på hemsidan www.farad.nu, eller via mail till farad@fsektionen.se.

Under en helkväll får ni tillfälle att, i en lugn och avslappnad atmosfär, träffa våra studenter. Här finns möjlighet att ge studenterna en helhetsbild av företaget och skapa en mer personlig kontakt med studenterna.

Kvällen kan till exempel innehålla något av följande:

  • Caselösning eller workshop
  • Pub
  • Sittning
  • Sportevent
  • Föreläsning

Förslagsvis inleder ni med att presentera ert företag och därefter drar kvällens event igång. Någon gång serveras mat till alla studenter och företagsrepresentanter. Kvällen kan till exempel avslutas med prisutdelning, vilket företaget i så fall får anordna. Kvällen är väldigt flexibel och vi är öppna för alla lösningar och idéer.

Med ett föredrag under lunchtimmen når ert företag effektivt ut till studenterna och ni har möjlighet att ge en inblick i hur just ert företag är. Vi ordnar med mat till samtliga deltagare, såväl studenter som företagsrepresentanter samt annonserar i förväg om ert föredrag med affischer, annons i sektionens veckoblad och på sektionens webbsida. På tidigare lunchföredrag har oftast mellan 70 och 100 studenter deltagit.

Vill ni nå ut med konkret information till alla sektionens medlemmar snabbt och enkelt så erbjuder vi också grafisk marknadsföring. På så sätt får ert varumärke garanterat uppmärksamhet så länge ni helst önskar. De olika alternativen är affischering på välbesökta platser i våra lokaler, plats på TV-monitor i vårt café, mailutskick samt information på vår webbsida och facebook.

Tycker ni som företag att det hade varit kul att få visa upp er arbetsplats? Har ni något som gör er unika och som kan locka till er de bästa studenterna? Då kan ett studiebesök vara något för er. Vi ordnar logistik och studenterna.

Under introduktionen är möjligheterna för er att synas mot de ca 200 nyantagna studenterna annorlunda mot resten av året. Det speglar att detta är en mycket speciell period för alla studenter.

Det finns naturligtvis alltid möjlighet att gå utanför ramen för dessa förslag, enbart fantasin sätter gränserna.