Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster accepterar du vår användning av Cookies. Lär dig mer

Blogg

Välkommen till F-sektionens blogg!

Här hittar du inlägg om allt möjligt som rör sektionen; det kan röra sig om allt från styrelserapportering, till gågna aktiviteter, till löst prat om vad som helst som är orange of F-igt.

Vill du dela med dig av dina känslor och intryck från den senaste sittningen? Har du en massa tips om hur man klarar den där tentan som du vill förmedla till resten av sektionen? Kanske behöver du bara prata av dig lite?

Skicka ett meddelande till så ser vi till att ditt inlägg dyker upp här.

Den här helgen var sommarlovet slut… åtminstone för styrelsens del för nu i helgen åkte vi på skifte. Det var många moment som stod på programmet, bl a genomgång av sektionens styrdokument och ekonomi men också ett pass för att styrka gruppdynamiken. Vi bestämde även att vi ska visa många fler bilder på vår verskamhet, även en hel del på arbetet bakom kulisserna.

Allt var dock inte diskussions- och utbildningspass utan på kvällarna passade vi på att äta nice mat med ett glas eller två till. Allt som allt var det en mycket lärorik och rolig helg och vi ser verkligen fram emot nollningen och den kommande terminen. Det är ett otroligt äventyr som börjar så vi kan inte längre vänta med att kicka igång!

Vi ses i vimmlet,

F-sektionens styrelse

Grill&Chill™ och Städ!

Det var ett tag sen sist men tro inte att vi har legat på latsidan för det! Utöver omtentavecka, valborg och långhelgsledigt har vi fått en del gjort. Bland annat har två regeldokument har blivit rejält reviderade och vi har haft ett visionärt möte, med fokus på FNU och Caféets intäkter och hur vi kan bibehålla ”vi”-känslan även efter nollningen.

I fredags bjöd kårstyrelsen in alla sektionsstyrelser på Grill&Chill utanför MH i en härlig kvällssol, mycket trevligt! Efter några timmar och med bortfall gick överlevande vidare till Krischan, som bjöd på ett rymligt dansgolv och härlig gammal rock. Sicken kväll!

I skrivande stund sitter vi ett extra nytt nya styrelserummet efter att vi har städat lite sektionslokaler. När städhumöret tog slut började vi istället pyssla och göra det mysigt, vilket kan begrundas i bilden nedan.

I städningen grävdes en hel del borthittat/-supet fram också, om du vet att du har lämnat grejer på SK får du gärna hämta dessa! Snacka bara med någon av oss i styrelsen, vi hjälper dig <3

Med typ en halv månad kvar av vårterminen jobbar vi för fullt med både plugg och det sista vi vill hinna med till sommaren. Gasen i botten!

MED KÄRLEK,

STYRELSEN