Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster accepterar du vår användning av Cookies. Lär dig mer

Blogg

Välkommen till F-sektionens blogg!

Här hittar du inlägg om allt möjligt som rör sektionen; det kan röra sig om allt från styrelserapportering, till gågna aktiviteter, till löst prat om vad som helst som är orange of F-igt.

Vill du dela med dig av dina känslor och intryck från den senaste sittningen? Har du en massa tips om hur man klarar den där tentan som du vill förmedla till resten av sektionen? Kanske behöver du bara prata av dig lite?

Skicka ett meddelande till så ser vi till att ditt inlägg dyker upp här.

Här kan ni läsa det senaste inom skandalvärlden där Plascallerna står i centrum. Helt otroligt!

Tyvärr hinner vi inte skriva vad skandalen handlade om.

Svampbob Squareroots är F-sektionens bästa faddergrupp. Här förklarar vi varför.

Svampbob Squareroots jyckel under välkomstgasquen har blivit extremt hyllat bland äldre F:are. Gemenskapen bland medlemmarna är även på en utomordentlig nivå. Faddrarna tar hand om nollorna som sina egna barn. Allt detta bidrar till att Svambob Squareroots är den bästa faddergruppen detta år.

#sjöcosinus4presidentS

Gruppen genomsyras av Hilbert älg och hans café, tack vare vår fadder Axel. Stor erfarenhet av studielivet, kåren och sektionerna tack vare vår fadder och styrelseordförande Alexandra. Vår kära fårahede och fadder Erik ser alltid till att vi kommer till rätt plats. Vendela vår fadder och tidskontrollant ser till att vi alltid är i tid. De två senast nämda kompletterar varandra för att se till att vi är där vi ska när vi är där. Ansvarig för en skön och avslappnad stämmning samarbetar Love och Philip för att upprätthålla.

Men se upp för snart är det vi som, p.g.a. våra faddrar och deras stora inflytande, styr och ställer på F-sektionen.

Sjöcosinus out!

Utan våra eminenta faddrar vore nollningen bara hälften så fantastisk. Så vad skulle inte passa bättre än en liten presentation?

Hanna kaptenen Nilsson - Styr vår skuta på knivrak kurs och med ett stort leende.

Julia stormvinden Adlercreutz - Queen of dance and lifehacks at LTH.

Josefin mamman Andersson - Ser till så alla är på topp med sin stora omtanke.

Isabelle colgate Frodé - Fick hela gruppen på fall vid första ögonblicket och livar upp stämningen.

Isac korgossen Lazar - Med sin ljuva stämma och prydliga tofs klättrar han på väggarna.

Jacob flottören Broberg - Med sin flotta(r-)stil visar han hur en sann f-are glider runt på Sjön Sjön och övriga LTH.

WOW

Plancktons konstanter har en djup och fin historia. Allting började 1546 då urfader Tobias med sitt magnifika skägg fick idén till denna fantastiska samling människor. Han ville göra något nytt, något som världen aldrig hade skådat, en grupp med de mest intelligenta, de mest gosiga, de mest orangea. Numera styrs gruppen av ett gäng härliga faddrar som inspirerar oss till endast gott. Plancktons konstanter är överlägset gastronomiskt, kulinariskt, mixologiskt samt lite atletiskt. Visste ni att urmodern Stina uppfann massagefåtöljen år 1732? Flera hundra år innan den blev stor.