Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster accepterar du vår användning av Cookies. Lär dig mer

Blogg

Välkommen till F-sektionens blogg!

Här hittar du inlägg om allt möjligt som rör sektionen; det kan röra sig om allt från styrelserapportering, till gågna aktiviteter, till löst prat om vad som helst som är orange of F-igt.

Vill du dela med dig av dina känslor och intryck från den senaste sittningen? Har du en massa tips om hur man klarar den där tentan som du vill förmedla till resten av sektionen? Kanske behöver du bara prata av dig lite?

Skicka ett meddelande till så ser vi till att ditt inlägg dyker upp här.

Utskotten brukar försöka ha nån form av kickoff för att lära känna varann och tagga igång. Så här gjorde vi i sanningsministeriet!
28 mar 2019 Leo Einarsson Fritid

En inte-så-varm-som-den-borde-vara dag i mars hade sanningsministeriet sin kick-off genom att gå till Hallands nation och käka gött tillsammans. Vi mötte upp alla i kön till Hallands och väntade en stund tills vi fick gå före alla i kön, för vi hade ju faktiskt bokat bord för oss ;)

Väl inne fick vi sätta oss till bords och invänta maten i gott sällskap. Att det faktiskt fanns riktiga tygdukar och inte pappersdukar gjorde några av oss väldigt förtjusta.

Efter att fått i oss go' mat, kom huvudeventet: kvällens frågesport! Temat var 1992 och vi fick bilda lag om 6 personer i varje. Frågorna var inte lätta! I mitt lag, Ministry of Fruits, visade det sig ganska snabbt att 3 av oss var såna som har koll på frågesports-trivia och resten av oss inte kände oss lika allmänbildade för tillfället. Vi var väldigt bra moralisk stöd dock och satte igång lite sång och glatt humör när det behövdes!

20 hiskeligt svåra frågor senare , med alldeles för lite matematiktema om ni frågar mig, så bytte vi svarsblankett med grannen och började rätta. Vår summering av ett antal grova uppskattningar gav oss faktiskt ett poäng! Efter rättningen och eliminerande av lag några i taget, stod det klart, att de två lagen i topp var fyllda med Sanningsministeriets funktionärer! Det slutade med att mitt team, Ministry of fruits, vann med ett ynka poäng och totalt 37(!) poäng!

Detta bevisar helt enkelt att sanningsministeriet vet bäst och sitter på all vettig information en nånsin kan tänka sig behöva!

Bra jobbat och tack för en trevlig kväll allesammans! Ska bli kul att se vad mer Sanning 2019 kommer hitta på :D