Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster accepterar du vår användning av Cookies. Lär dig mer

Schamannollning

- 21 aug - 24 sep 2017
Välkommen till en Schamannollning på F-sektionen. Här hittar du all information som rör nollningen för studenter inom programmen teknisk fysik, teknisk matematik och teknisk nanovetenskap. Som blivande student på dessa program är du varmt välkommen till oss i höst.
Innan ditt hälsningsanförande den 21 augusti rekommenderar vi att du kollar igenom denna checklista som steg för steg tar dig igenom saker du bör ha förberett. Om du undrar vad nollningen är kan du läsa mer om det här.
Den här sidan kommer under sommaren och nollningen att kontinuerligt uppdateras med viktig och rolig information, så se till att bokmärka den och komma tillbaks hit innan allt drar igång. Vi som arrangerar nollningen heter föset, har du frågor så tveka inte att kontakta oss, vi har svar på det mesta!
Vi ser fram emot att träffa dig och välkomna dig till LTH och F-sektionen!

Utomhussittning

Sofie Hellmark 14:06, 5 sep 2017

Nu är anmälan till utomhussittningen på fredag öppen! In och anmäl er här: https://fsektionen.se/evenemang/392. Anmälan stänger 23:59 på onsdag 6/9.

Nollning

LKG och Flying

Jonas Hansson 09:12, 29 aug 2017

Vid 12:15 idag öppnar anmälan till sittningen LKG och det feta Helsingborgseventet, Flying. Anmälan sker i sin vanliga ordning här på hemsidan. Hoppas vi ses där!

Nollning

Anmälan INGvasion

Jonas Hansson 14:19, 28 aug 2017

Nu är anmälan till onsdagens eftersläpp INGvasion öppen. Se till att få en plats genom att anmäla dig nu!

Nollning

Nollematris

Jakob Navrozidis 20:51, 3 aug 2017

Nollematrisen har nu släppts och går att hitta här eller i pdf-format här!

Nollning
Fler nyheter