Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster accepterar du vår användning av Cookies. Lär dig mer

Alla nyheter

Anmälan nollningsfunktionär

Henrik Palme 15:35, 5 feb 2020

Vi har förlängt anmälningsperioden med två dagar, så anmälan är öppen till onsdag den 12/2 (23:59). Nedan hittar du länkar till anmälan till de olika posterna.

För mer info om vad alla poster innebär, besök https://fsektionen.se/sida/nollningsfunktionar
Det går att söka mer än en post, vi kommer då fråga er vilken ni helst vill ha på intervjun. Om ni söker i grupp om tre så fyller ni i en anmälan tillsammans
Vi i föset kommer även att sitta i Hillbertkorridoren torsdag lunch den 6/2 för att svara på frågor och lyssna på åsikter, kom förbi!
Om ni vill maila oss kan ni göra det på foset@fsektionen.se
Hoppas ni vill skapa det här äventyret med oss!
// Föset

Infomöte nollningsfunktionär

Henrik Palme 09:12, 29 jan 2020

Är du lika taggad på nollningen som vi är? På tisdag (4/2) lunch (12:15) i MH:R kommer du få all info som du behöver för att söka de poster som passar just dig. Vi kommer bland annat diskutera gruppfadder, uppdragsfadder och extra-fös. Så ta med dig en matlåda eller en Hilbert-macka så ses vi på tisdag!

Här är en länk till powerpointen
Läs mer på Nollningsfunktionärsidan

Large fosposter 3474  9f11f0586e869ef5589adba5b7fe7ce7

Fyllnadsval för Världsmästare

Henrik Palme 14:07, 27 jan 2020

Hej alla!
Tycker du att utbyte låter spännande? Vill du arbeta med andra sektioner för att se till att alla känner sig välkomna här på LTH? då har jag den perfekta posten till dig! Vi söker just nu två stycken världsmästare, en som sitter i ett halvår och en som sitter ett helår. Världsmästaren ansvarar för utbytesstudenter, både de som kommer hit och de som åker härifrån. Detta görs genom att informera sektionens medlemmar om möjligheter till utlandsstudier, och se till att internationella studenter vid sektionen känner sig välkomna.Världsmästaren har som sektionens representant i TLTH:s internationella utskott ansvar för att informera studierådet om dess arbete.

Låter det spännande? Ta då chansen och sök genom att skicka iväg ett mail till UM@fsektionen.se

Arbetsgrupp för utvärdering av investeringsplan

Teodor Bucht 18:15, 23 jan 2020

Hej! På höstterminsmötet var det en motion som handlade om ifall F-sektionen skulle börja investera en del av sina pengar i fonder och aktier, och hur detta isf skulle gå till. På mötet beslutades följande:

Styrelsen ska skapa en arbetsgrupp för att utvärdera en investeringsplan och de möjliga rättsliga påföljder som skulle följa av att skapa en post som är investeringsansvarig. Resultatet av denna arbetsgrupp ska presenteras nästa sektionsmöte.

Denna arbetsgrupp sattes igång i tisdags och vi söker nu folk som vill vara med. Har du kunskap om fonder och aktier, sektionens styrdokument och struktur, föreningsjuridik, eller annat du kan bidra med så är det bara att höra av sig till sammankallande Nik Johansson på nik.johansson@fsektionen.se eller annan godtycklig kanal.

Fyllnadsval för alumniansvarig och ledamot i FNU

Flores Van den Bossche 11:14, 23 jan 2020

Tjena!
Nu har du återigen möjligheten att söka till alumniansvarig eller ledamot i FNU! Som ledamot i FNU är du med och sköter utskottets dagliga arbete. Företagskontakt är grunden i vårt arbete men när ett evenemang väl ska anordnas, blir arbetsuppgifterna mycket bredare. Om du är intresserad av t.ex. PR, ansvara för logistik eller om du har några andra preferenser i samband med eventplanering så finns det oftast utrymme för det. Ansök till posten genom att skicka iväg ett mail till fnu@fsektionen.se.

Som alumniansvarig jobbar man med att anordna olika evenemang som ska förbättra kontakten mellan både alumni och studenter samt alumni och alumni. Syftet är att skapa en kanal där erfarenheter och lärdomar kan delas fritt och inspirera både studerande och arbetande F:are. Är du intresserad av denna post så kan du ansöka genom att skicka iväg ett mail till fnu@fsektionen.se.

Kom ihåg att intresseanmälan stänger 31/1. Ha en fortsatt trevlig vecka önskar FNU!

Fyllnadsval för atlet och sångarstridsförman

Isabella Ljung 15:02, 17 jan 2020

Hejsan!
Om du missade att söka till atlet eller sångarstridsförman så har du chansen nu när det är fyllnadsval! Som atlet anordnar man olika idrottsrelaterade aktiviteter såsom racketsporter varje vecka, turneringar eller lite större aktiviteter då och då. Man har möte med övriga atleter, idrottsförmannen och kulturministern varannan vecka och man kan samarbeta med andra delar av kulturministeriet med. Man behöver inte ha någon tidigare erfarenhet utan det viktiga är att man är taggad på att hitta på saker! Har du några frågor så kontakta idrott@fsektionen.se eller km@fsektionen.se.

Som sångarstridsförman ser man till att F-sektionen har ett bidrag till Sångarstriden. Sångarstriden arrangeras av Teknologkåren och går av stapeln under hösten. Det är en tävling mellan sektionerna i både ett slags spex och en kör som framför både en nyskriven bordsvisa och ett annat bidrag. Som sångarstridsförman kan man delegera ut ansvar för saker såsom scen, kör, smink, dekor och mat men ansvarar för att koordinera allting. Folk brukar vara väldigt taggade på att engagera sig och själva tävlingen brukar vara väldigt rolig! Har du några frågor om posten så kontakta km@fsektionen.se.

För att söka till någon av posterna skicka ett mejl km@fsektionen.se senast 30/1.

F-sektionens nya Huvudsamarbetspartner CellaVision

Nik Johansson 18:40, 19 dec 2019

Idag har vi nöjet att presentera att vi inleder ett långsiktigt samarbete med CellaVision som innebär att de blir Huvudsamarbetspartner till sektionen.

Kommande 1½ åren kommer vara fullpackade med evenemang tillsammans med CellaVision där du som student får möjlighet att att lära känna företaget och utforska deras karriärmöjligheter.

CellaVision kommer att vara och ha följande:

  • Huvudsamarbetspartner för FARAD 2020
  • Kvällsevenemang våren 2020
  • Huvudsamarbetspartner för Nollningen 2020
  • Huvudsamarbetspartner för FARAD 2021
  • Kvällsevenemang våren 2021
Large cellavision huvudsamarbete b89a86851a2c08488828b86d7ffd36c8

Protokoll från sektionsmötet

Otto Holmström 13:13, 4 dec 2019

Protokollet från höstterminsmötet finns nu tillgängligt på hemsidan, via denna länk.

Julquiz

Seamus Doyle 18:33, 28 nov 2019

Hej! Går du på F? Gillar du jul? Gillar du ekosar? Är du ledig eftermiddagen den 9e december? Kom isåfall till LIBU och JÄMUs fantastiska Julquiz! Vi kommer bjuda på gröt! Vi kommer bjuda på glögg! Vi kommer till och med bjuda på, och ja det är gratis, mackor, julmust och clementiner. Så vad väntar du på? Anmäl dig till vårt Julquiz idag!

Ta med egen matlåda och sked!

Prova-på vecka i Hilbert Café!

Emelie Zhu 13:50, 26 nov 2019

Följ QR-koden och ge Hilbert Café förslag på mackor!
Och sedan så får ni komma till caféet under läsvecka 5, för då ska vi testa vinnarkoncepten och kanske finner vi en ny Hilbert-klassiker?....

Large 0001 cd5532a5d1abec5c37e2862048366374