Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster accepterar du vår användning av Cookies. Lär dig mer

Alla nyheter

Protokoll från sektionsmötet

Otto Holmström 13:13, 4 dec 2019

Protokollet från höstterminsmötet finns nu tillgängligt på hemsidan, via denna länk.

Julquiz

Seamus Doyle 18:33, 28 nov 2019

Hej! Går du på F? Gillar du jul? Gillar du ekosar? Är du ledig eftermiddagen den 9e december? Kom isåfall till LIBU och JÄMUs fantastiska Julquiz! Vi kommer bjuda på gröt! Vi kommer bjuda på glögg! Vi kommer till och med bjuda på, och ja det är gratis, mackor, julmust och clementiner. Så vad väntar du på? Anmäl dig till vårt Julquiz idag!

Ta med egen matlåda och sked!

Prova-på vecka i Hilbert Café!

Emelie Zhu 13:50, 26 nov 2019

Följ QR-koden och ge Hilbert Café förslag på mackor!
Och sedan så får ni komma till caféet under läsvecka 5, för då ska vi testa vinnarkoncepten och kanske finner vi en ny Hilbert-klassiker?....

Large 0001 cd5532a5d1abec5c37e2862048366374

Extrainsatt sektionsmöte för val av kassör samt revisorer

Otto Holmström 16:45, 21 nov 2019

Hej bästa sektion!
Vi i styrelsen kallar till ett extrainsatt sektionsmöte för att behandla val av kassör samt revisorer som står vakanta efter höstterminsmötet.

Mötet kommer hållas den 10 decemper under lunch i MH:R, med starttid 12:14.

Kandidera/nominera till poster kan du göra här på hemsidan, via https://fsektionen.se/val.

Rostsystem finns tillgängligt via denna länk.

I F-sektionens tjänst
Otto Holmström, sekreterare

Klädbytardag ep II: The Klädbytardag Strikes Back

Seamus Doyle 15:30, 15 nov 2019

Har du kläder? Särskilt sådana du inte vill ha längre? Eller böcker? Särskilt sådana du inte vill ha längre? Eller sticklingar? Särskilt sådana du inte vill ha längre? Sväng då förbi Hilbertrummet den 22/11 för LiBUs klädbytardag mellan 10.30-15.00. Om du ha grejer får du även lite kärleksmums på köpet...GRATIS!

Så vad väntar ni på? Sök igenom garderoben/bokhyllan/växthörnan så ses vi på fredag!

Ska du på sektionsmötet?? Läs detta!

Otto Holmström 13:37, 8 nov 2019

Hej!
För att hålla reda på närvaro på sektionsmötet samt för att hantera voteringar använder sektionen ett separat webbsystem, rostsystem.
Om du ska närvara på sektionsmötet behöver du därför se till att du har ett konto på rostsystem, som du hittar via denna länk. Där behöver du även ange ditt kortnummer på ditt mecenatkort; detta fungerar som ett intyg för ditt medlemskap i sektionen.
Har du några frågor, tveka inte att höra av dig!

I F-sektionens tjänst,
Otto Holmström

Large inked20191108 132525 li 4fc3ed9f0a7c978814c2606c5583a11d

Stressworkshop!

Seamus Doyle 13:30, 14 okt 2019

Hej sektionen!
Imorgon, tisdag, kommer likabehandlingsutskottet tillsammans med studierådet hålla i en stressworkshop för alla på sektionen i Hilbert Café 17.15. Tanken är att diskutera stress på en konstruktivt sätt tillsammans med äldre och mer erfarna studenter på sektionen och att förhoppningsvis få en del bra tips om hur man kan hantera och förhålla sig till detta.

Om du inte är övertygad än, så kan jag säga dig att det kommer bjudas på GRATIS FIKA om ni anmäler er innan 23.00 ikväll och man behöver inte vara där hela tiden. Det är bara att droppa in när du kan.

Jag hoppas se så många av er som möjligt imorgon!
//Er alldeles egna Likabehandlingsordförande

Funktionärsmingel

Rebecca Svensson 13:31, 4 okt 2019

Nu när höstterminsvalet är öppet är det dags för funktionärsmingel. Har du frågor och funderingar över hur det är att engagera sig på F-sektionen är det bara att dyka upp och mingla runt med sektionens olika utskott. Traditionsenligt kommer det vankas tipspromenad där man kan testa sina kunskaper om sektionens utskott. Passa även på att nominera folk till olika poster och varför inte kandidera själv.
Hoppas vi ses i Mattehuset måndagen den 14:e oktober 18:00-20:00.

Höstterminsmöte

Otto Holmström 13:16, 24 sep 2019

Höstterminsmöte 2019

Välkommen till Höstterminsmöte 2019! Mötet kommer äga rum måndagen den 11 november och tisdagen den 12 november. Onsdagen den 13 november finnes som reservdag. Kandidera kan du göra via valsidan. Motioner skickar du till sekreteraren senast den 18 oktober.

För votering på mötet använder sektionen röstsystem, ett elektroniskt verktyg där du kan följa dagordningen samt rösta vid slutna val.

Handlingar samt sena handlingar för mötet hittar du på sektionsmötesforumet.

Följande datum och tider gäller för höstterminsmötet

11 och 12 november höstterminsmöte (MH:R)

med samtliga starttider kl. 17.59.

Följande datum gäller inför höstterminsmötet

18 oktober motionsstopp
4 november anslag av föredragningslista.

För mer information om vad de olika händelserna innebär, kolla kalendern på hemsidan.
Har du ytterligare frågor angående mötet, kontakta styrelsen.

I sektionsstyrelsens tjänst,

Otto Holmström, Sekreterare
Rebecca Svensson, Styrelseordförande

Fyllnadsval i Sanningsministeriet

Maja Svensson 17:02, 16 sep 2019

Sanningsministeriet söker nu förträffliga F-are som vill ansluta sig till vårt team! De aktuella posterna är Arkivarie och Redaktionsmedlem i von Tänen. Inga förkunskaper krävs, det enda vi önskar av dig är en härlig positiv energi och nyfikenhet inför posten!

Arkivarie: Arkivarie har ansvaret för ordning i arkivet, att protokoll sparas och att gamla häftiga prylar då och då plockas fram och visas upp på ett bra sätt. Som arkivarie arbetar man självständigt och den största fördelen är att man med tiden får en stor inblick i vad som faktiskt har hänt på sektionen under tidigare år och vad för tingest som faktiskt står i dess ägo.

Redaktionsmedlem i von Tänen: von Tänen är sektionens egen tidning och utkom första gången redan 1973. Som redaktionsmedlem i von Tänen ansvarar man för att förse von Tänen med ett innehåll som upprätthåller sektionens intresse. Man bistår von Tänen-redaktören i sitt arbete genom att skriva artiklar, hålla i intervjuer eller designa sidor. Tidningen kommer ut fyra gånger per år, en gång i slutet av varje läsperiod.

Är du sugen på att söka? Skicka ett mail till sanning@fsektionen.se senast måndag 30/9. Intervjuer kommer ske under vecka 40.