Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster accepterar du vår användning av Cookies. Lär dig mer

Alla nyheter

Märkestävling & utdelning av sittningsmärken

Lisa Nilén 09:20, 25 maj 2022

Fantastiska sektion! Här kommer er efterlängtade distraktion från tentaplugget. Vi kommer att sitta i Hilbertkorridoren på fredag (27/5) under lunchen för att dela ut märkena från Födelse(dags)sittningen och Skvalborgsläppet samt sälja det från atleternas hälsovecka, så om du var med på någon av dessa event får du gärna svänga förbi! ❤️
Med det sagt är vinnaren av märkestävlingen 🥁TRUMVIRVEL🥁
————- HAVING A MELTDOWN ———-
Den vann med 45,1 % av rösterna. Stort grattis till Neha Shreyra Misra som skickade in designen!
Tack till alla som röstade, och hoppas att vi ses på fredag!😄
//Nasare Crhis och Linnea

Large havingameltdown 25c286e3853a32991b9e3f98bd18eda6

FETSM - Midsommar

Peter Stahre 10:48, 24 maj 2022

Nuu är karnevalshelgen över och det börjar närma sig tentorna… Men det innebär också att det börjar närma sig eftertentafest! Lördagen 04/06 håller sexmästeriet en FETSM med det tidsenliga temat: Midsommar!
Ta på er något somrigt, dra igång några lekar med sektionens bästa lekledare och känn in sommarlovet. Anmälan öppnar 12:00 idag 24:e maj, välkomna!

All kärlek
Sexet22

P.S. Håll även en extra kik i Fappen framöver för en middsommaruppvärmning med reiseleiteriet!

Studentrepresentant i LG GU

Daniel Nesic 17:01, 20 maj 2022

Hej Sektionen!

Här kommer ett meddelande från kåren, engagera er och gör gott och få samtidigt feta cash! Sista kårfullmäktige är dock 24:e maj så om ni vill söka gör det gärna innan dess!

Ledningsgruppen för grundutbildning (LG GU) är den nämnd på LTH som fattar beslut om utbildningsutbudet på LTH och ansvarar för kvalitetsarbetet. Studenterna är representerade med tre ledamöter i nämnden, vilka utses av Teknologkåren. Nu vill vi att just DU ska ansöka om att bli vår representant! Fyll i intresseanmälan nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan. Om du har några frågor får du jättegärna kontakta Axel (Utbildningsansvarig för interna frågor) på ui@tlth.se.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe4uVobpeUQpXkt74l0viNeD9Z1C9mSS3RJ5-CE6h5j-wOtmQ/viewform
LG GU sammanträder ungefär varannan vecka under terminerna, vanligen på torsdagar kl 13-15. Studentrepresentanterna brukar ha ett kort förmöte tidigare i veckan för att gemensamt gå igenom handlingarna och diskutera det som ska behandlas på mötet. Som studentrepresentant är du funktionär i Teknologkåren och får rätt till bland annat funktionärsmedalj.
Studentrepresentanter i LG GU får även ett arvode (som betalas av LTH) på 600 kr per sammanträde. Detta ska anses täcka in för- och efterarbete med att läsa handlingar eller eventuellt delta i arbetsgrupper under LG GU.

Mvh, Studierådet

Pluggkväll

Daniel Nesic 20:13, 19 maj 2022

Hej Sektionen!

Vi går med stormsteg mot sommaren och välförtjänt lov, men det finns några hinder i vägen och det är våra tentor och andra examinerande moment. För att hjälpa er ta er över dessa hinder kommer studierådet anordna ännu en härlig pluggkväll. Det kommer fungera ungefär som sist med att den är i Hilbert Café och varar från cirka 17-19 på Torsdagen den 26:e maj. Denna gången kommer maten dock serveras till självkostnadspris så ha era kort redo för att få en nylagad maträtt för runt 20 lappen. Se till att anmäla er här på hemsidan så vi kan se hur många vi blir.

Lycka till i plugget och hoppas vi ses på torsdag!

Mvh, Studierådet

von Tänen-släpp

Vilma Ylvén 18:12, 19 maj 2022

BABES, HUR TAGGADE ÄR INTE NI PÅ 36 SIDOR VON TÄNEN????? 🐓

Large promolp4 ny dd556042e89ecbe7a5707a3ee421e782

Skoinsamling

Emma Ramne 15:11, 19 maj 2022

** English below **

Hejsan!
Inför draggningen och annat sjönsjön-relaterat under nollningen hade det varit bra med lite extra skor som nollorna kan få låna. Vi har ställt en blå soptunna i Hilbertrummet där du gärna får donera gamla skor, vi vill ha dem även om de är halvtrasiga!

Kram,
Föset


Hello!

During the nollning it is always useful with some extra shoes around for the mentees to borrow when they go swimming in Sjön sjön. We have put a blue container in the Hilbert room where you can donate any old shoes you have lying around, we want them even if they are a bit broken!

Love,
Föset

LiBU filmkväll

Axel Helgstrand 13:45, 17 maj 2022

Påminnelse: Ikväll kommer vi ha årets första LiBU-filmkväll! Kom till MH:G klockan 19.00 för att käka lite popcorn och kolla på Bohemian Rhapsody tillsammans med oss. Vi ses där<3
Kärlek,
LiBU

Hilbert Café stänger snart för terminen!

Samuel Andersson 22:35, 16 maj 2022

Hej kära sektion!

Jag vill bara upplysa om att sista dagen Hilbert Café är öppet för denna terminen är nu på onsdag! (18/5) Under inläsningsveckan och tentaveckan kommer det med största sannolikhet stå framme kaffe och te som man får ta om man kryssar sitt kaffekort 🎉

Har du inget kaffekort, eller kanske bara några få kryss kvar? Se då till att köpa ett nytt senast på onsdag så att du kan häva i dig likvid energi inför tentorna!

Kramar från Cafémästarna! ❤️

Funktionärstack VT22

Lisa Nilén 16:13, 16 maj 2022

Hej sektionen!
Som tack till våra kära funktionärer kommer alla ni få ett presentkort i Hilbert café🫶. Presentkortet består av ett kaffekort laddat med 35 kr och går att nyttja på obegränsad tid. Era utskottsordförande kommer dela ut dessa till er i veckan! Eftersom många redan har mycket inplanerat denna våren sparar vi på krutet och kör därför en fet funktionärssittning som tack i höst istället. Tänk på att du med dubbla poster endast får hämta ut ETT presentkort. Ha en trevlig karnevalsvecka!!

Large thankyou 2492bbd66c46a5b50da631683fd6dd75

Integral B

Daniel Nesic 21:39, 11 maj 2022

Hej igen kära sektionsmedlemmar!

Det som ni alla har väntat på är äntligen här, Integral B är tillbaka!
Detta älskade event hölls strax innan jul år 2021 och var älskat av alla deltagare och åskådare och de som hörde talas om eventet i efterhand kände att de missat något stort, men nu har man chansen att rätta till sitt misstag.

För er som inte riktigt har koll så är Integral B som spelling bee fast med integraler istället, med andra ord tävlar man i vem som kan lösa integraler fortast. Integralerna är anpassade så att man bara behöver endim kunskaper så alla ska kunna vara med. Förutom detta är inte alla regler fastsatte, men det kommer informeras om på plats och är i vår egen SRPis goda händer.

Eventet kommer äga rum på tisdagen den 17:e maj från cirka 17-19 i MH: R så det slutar alltså precis så att man kan vara med på Libus filmkväll om man vill det. Under eventet kommer det antagligen att säljas lite snacks på samma vis som sker under sektionsmötena.

Som det brukar vara med studierådets events så får ni gärna gå in och anmäla er på hemsidan så vi vet ungefär hur många vi blir.

Med det sagt se till att dyka upp på tisdag i nästa vecka för chansen till att bevisa matematisk överlägsenhet, erhålla evig ära och möjligheten till att vinna ett fint pris.

Mvh, Studierådet