Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster accepterar du vår användning av Cookies. Lär dig mer

En Nollning Mellan Raderna

- 21 aug - 22 sep 2023

Välkommen till F-sektionen och årets nollning: En Nollning Mellan Raderna. Här hittar du all information du behöver om nollningen för de som börjar programmen Teknisk Fysik, Teknisk Matematik och Teknisk Nanovetenskap. Som blivande student på något av dessa program i höst är du varmt välkommen till oss!
Denna hemsida kommer att uppdateras med mer information när terminsstarten börjar närma sig, så bokmärk och kika in då och då så att du inte missar något. Men om du redan nu vill veta mer om vad en nollning är hittar du mer info här.


  • Läs igenom denna checklista.

  • En av faddrarna i det som kommer att vara din faddergrupp under nollningen kommer snart att ringa dig och försöka svara på alla frågor du kan tänkas ha inför skolstarten och nollningen. Om ingen hört av sig till dig innan 16/8, kontakta oss.

  • Föreningen FREJA anordnar en tjejträff för tjejer och ickebinära den 20/8 kl. 14.00-17.00 (dagen innan nollningen) med samling på gräset utanför kårhuset. Mer information hittar ni på deras hemsida.  • Vi som arrangerar nollningen är Föset och om du undrar något så tveka inte att kontakta oss! Du når oss antingen via mejl eller här om du vill vara anonym.
    Vi ser fram emot att få välkomna dig till F-sektionen och LTH!
    Varma hälsningar, Föset