Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster accepterar du vår användning av Cookies. Lär dig mer

Näringslivsutskottet Rekryterar

Nik Johansson 14:46, 14 sep 2020

Video

Hej! Vi i Näringslivsutskottet söker dig som vill vara med i projektgruppen för vår arbetsmarknadsmässa under våren, FARAD, samt dig som vill ta på dig ansvaret som sektionens (Vice) Näringslivsansvarig (mer info nedan).
Näringslivsutskottet är bryggan mellan sektionens studenter och näringslivet. Vi hjälper studenter hitta rätt i karriären samtidigt som vi drar in pengar till sektionen som vi kan spendera på roliga aktiviteter. Vi anordnar lunchföreläsningar, arbetsmarknadsmässor, företagspubar, studiebesök och dylikt.

(Vice) Näringslivsansvarig
På denna post sitter man ett halvår som Vice Näringslivsansvarig där man bistår och lär av ordinarie Näringslivsansvarig, efter vilket man tar över under det andra halvåret. På denna post samordnar man hela sektionens näringslivsverksamhet (FARADs, Fösets, och den årliga näringslivsverksamheten).

Som Näringslivsansvarig får leda utskottet och dess funktionärer, ha kontakt med företag, anordna evenemang, jobba med marknadsföring (både externt och internt), sitta med i nämnden med mera. Posten kommer ge dig värdefulla erfarenheter inom bla ledarskap, planering, kommunikation, goda insikter om hur världen utanför studierna fungerar såväl som ett brett kontaktnät.

Är du intresserad eller har frågor? Mejla fnu@fsektionen.se

Projektgruppsledamot FARAD
FARAD står för F-sektionens arbetsmarknadsdagar vilket innebär att i slutet på januari arrangeras FARAD-mässan där företag och studenter knyts samman. Som student har man möjlighet att fixa ett sommarjobb, ex-jobb eller heltidsjobb efter sin utbildning på mässan. Utöver detta arrangerar vi också Nano och Pi-FARAD vilket är två kvällar speciellt för Nano och Pi-studenter, samt lunchföreläsningar under veckan. Som projektgruppsledamot är ens främsta uppgift att kontakta företag och planera hur mässan ska gå till. Det finns även flera olika interna ansvarsområden, så som hemsideansvarig, logistikansvarig, nano- och pi ansvariga, värdansvarig osv.

Är du intresserad? Fyll i formuläret https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd6zL4hDGst1_VZ78x4RXpPGNpCn2NWWa-2MwkwizklQtj54A/viewform?usp=sf_link

Frågor? Mejla farad@fsektionen.se

Vräkning av skåp

Johanna Gustafson 14:44, 8 sep 2020

Hej allesammans! ✨

För några dagar sedan gjorde jag ett inlägg på Facebook kring uthyrningen av skåp. För att göra det extra tydligt upprepar jag vad som gäller: De som inte fyllde i enkäten och fortfarande förvarar sina föremål i ett skåp, måste tömma den innan söndag, 13/9. Detta gäller även de som fyllde i enkäten, men önskar byta skåp.

Jag har satt upp lappar (Eviction notice) på de skåp som ej blivit förnyade (22 st!). Om du hittar en lapp på ditt skåp och tror att jag gjort fel får du gärna kontakta mig via prylm@fsektionen.se 📨.

De som fyllt i enkäten kommer få betala för sitt skåp denna torsdag mellan kl 13-15. Mer information kommer via mejl!

Er prylmästare,
Johanna 🤠

Fyllnadsval Redaktionsmedlem i von Tänen

Simon Althoff 12:55, 6 sep 2020

Vår sektionstidning von Tänen söker fler redaktionsmedlemmar! Tycker du om att skriva, designa eller vill ha ett utlopp för din kreativitet? Då kan von Tänen vara något för dig! Vi skriver om allt möjligt som intresserar oss ❤

Om du har några frågor eller är intresserad av posten, kontakta oss på vontanen@fsektionen.se

Sista dagen att ansöka till redaktionen är den onsdag den 9:e september

Fyllnadsval @1337

Isabella Ljung 12:05, 29 aug 2020

Hejsan!
Nu söker vi fler @1337! Det innebär att anordna datorspelsrelaterade aktiviteter för sektionens medlemmar såsom League of Legends-turneringar, Super Smash Bros. Ultimate Turnering eller något helt annat! Ingen tidigare erfarenhet krävs, det viktiga är att du tycker det låter kul! Om du vill söka eller har några frågor så skicka ett mejl till km@fsektionen.se

Fyllnadsval Näringslivsansvarig (halvår)

Teodor Bucht 11:05, 24 aug 2020

Hej!

Gillar du avkastning? Känner du att du vill engagera dig i sektionen och leda ett utskott? Gillar du att kontakta företag? Isåfall har du nu världens chans eftersom vi nu utlyser fyllnadsval för näringslivsansvarig för ett halvår (året ut). Här är lite information om posten:

Näringslivsansvarig är utskottsordförande för näringslivsutskottet och har därmed ansvar över att studenter på sektionen får kontakt med näringslivet under sin studietid. Den viktigaste biten av arbetet innebär att leda utskottets ledamöter mot att bedriva en god verksamhet och genomföra de målen som de tillsammans sätter upp genom att agera som bollplank för idéer, hur kontakt med företag skall gå till och om strukturering av events. Näringslivsansvarig har även budgetansvaret för utskottet och sitter i nämnden.

Vill du läsa mer finns en länk här: https://fsektionen.se/utskott/fnu.

För att kandidera, släng iväg ett mail till ordf@fsektionen.se senast den 4 september.

Fler nyheter
Idag:
Måndag:
Tisdag:
17:00 FISK
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lördag:

Prenumerera på F-sektionens veckobrev som kommer ut varje läsvecka!

Prenumerera

Vill du skicka med en notis i Vecktorn? Skicka i så fall in den till Sanningsminister - Simon senast söndag kl 17.

Du kan också läsa Vecktorn här.

Lyssna på F-sektionens podcast här! Frågor eller kommentarer gällande podcasten kan skickas till Sanningsminister - Simon

Du kan också lyssna på Hilberts Hörna här på Spotify.

Kontakta oss gärna genom denna kontaktsida, eller genom att besöka sektionens styrelserum, som ligger på första våningen i Matematikhuset.

Besöksadress

Matematikhuset
Sölvegatan 18, 223 62 Lund

Postadress

F-sektionen inom TLTH
Box 118, 221 00 Lund