Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster accepterar du vår användning av Cookies. Lär dig mer

F-SEKTIONENS BIDRAG TILL SÅNGARSTRIDEN 2021 BJUDER IN TILL MINI-SÅS!

Otto Grafström 14:32, 28 nov 2021

Som många vet är Sångarstriden 2021 flyttad till februari 2022. Det hindrar dock inte oss från att redan nu vilja visa upp vårt bidrag till för sektionen! Det kommer att bjudas på både spex och körsång.

Var? MA:7

När? Torsdag 2 december kl 19.00 (..)

Pris? Gratis!

VIKTIG INFORMATION

I enighet med regeringens beslut måste alla visa upp ett giltigt covidpass vid entré. Passet kan hämtas enkelt, om man är vaccinerad, på https://covidbevis.se/vaccinationsbevis-web/. Passet visas upp tillsammans med giltig id-handling.

Föreställningen är endast för f-sektionens medlemmar.

Large minis s 8b6da831f47b6fa89dc6aaaec190f568

Fyll i nollningsutvärderingen!!

Klara Stefansson 16:46, 27 nov 2021

I veckan valde sektionen sitt nya Överfös, så snart kommer planeringen för Nollningen 2022 att dra igång. Vi i årets Fös vill kunna lämna över en utförlig utvärdering om vad som funkat bra/ mindre bra under vår Nollning, och för att kunna göra det behöver vi veta vad du (oavsett på vilket sätt du deltagit i Nollningen 2021) har tyckt! Det tar inte särskilt lång tid och är ett jättebra sätt för dig att berätta om vad du hade velat ha annorlunda.

Nedan följer ett antal olika enkäter, fyll i den/de som bäst speglar den/de roller du haft under Nollningen 2021 (alla svar är anonyma):

Nolla (Fyll gärna i även om du är nyantagen och valt att inte delta i nollningen): https://forms.gle/5jy3nLAJZMYa2JPG8
Gruppfadder: https://forms.gle/RDY2HaFsQhMLnAef7
Uppdragsfadder: https://forms.gle/RuEHawf5zUHAU9mq6
Extrafös: https://forms.gle/UW2K2Ck7eYesuZzB8
Övrig sektionsmedlem: https://forms.gle/6J6BA4ci3PCo6HkC7

Tack på förhand!
Föset

Ølreise

Otto Grafström 13:28, 26 nov 2021

Tut tut! Nu rullar vår buss över till våra danska grannar! Se till att anmäla er i t(f)appen, för det här vill ni inte missa!

Häng med på en bussresa till Danmark där vi besöker en julmarknad på Højbro Plads i Köpenhamn innan vi åker vidare till Braunstein bryggeri i Køge.

På bryggeriet får vi en guidad tur där vi får lära oss om ölbryggning, från malt till flaska, fermentering av öl, ljus och mörk öl och mycket mer! Vi kommer även få ta del av en ölprovning på bryggeriet.

Efter det har vi tid att utnyttja Braunsteins happy hour priser på öl innan vi tillslut rullar hem till Lund!

Det kommer att erbjudas Hilbertmackor till middag efter rundvandringen på bryggeriet men lunch får man fixa själv i Köpenhamn.

Så här ser dagen ut:
10:30 - samling utanför MH
11:00 - bussarna åker
12 ish - framme i Köpenhamn, dags för julmarknad!
15:00 - bussarna åker
16:00 - Braunstein bryggeri
17:30/18 ish - Middag (Hilbertmackor), happy hour på bryggeriet!!
20 - bussarna åker tillbaka till Lund

Muustiga hälsningar,
Era reiseleiters

Large braunstein 757e4dd17a58cd808bf926c6d0d23484

Cykelfixardag

Mattias Akke 16:17, 25 nov 2021

Låter din cykel som en symfoni av John Cage och sprider den skräck bland stans bilförare? Då bör du ta med den till Prylmästeriets cykelfixardag på fredag (3/12) 12.00-13.00. Vi hjälper dig med att spänna sadlar och olja kedjor. Vi säljer även lampor och reflexer så att din cykel blir den säkraste i Lund.

Viktig information angående sektionsmötets fortsättning

Erik af Klinteberg 13:44, 24 nov 2021

Hejsan sektionen!

För er som inte var med på mötet igår kan jag glädjande meddela att vi blev klara med alla motioner och propositioner och därmed har röstat igenom en hel del kul saker som att adoptera en ny älg! (10 000 kr kul!)

Vi har även hunnit med en bit på valen och har nu en fullsatt styrelse till den kommande terminen. Stort grattis till de som blivit valda.

Det som finns kvar att hantera i kväll är främst ännu fler val (se dagordningen på rostsystem.se). Vill man delta så är man hjärtligt välkommen till Kårhusets Hörsal kl 17.59(.) (OBS: EJ MH:G som tidigare varit utlyst. Sektionsmötet röstade för att byta lokal på grund av brandsäkerhetsskäl, då vi var för många för den ursprungliga lokalen). Om ni inte vet vart i Kårhuset Hörsalen är så är det i bottenplan bredvid Gasquesalen. Kom gärna i god tid, alla bör vara både injusterade och sittandes när mötet ska återupptas.

Eftersom vi nu är inne på mötets reservdag så kommer inte sexet att laga god och gratis mat till oss. Vill man äta billigt så kan en matlåda vara smart att ta med sig. Vill man äta gott från en restaurang som ligger nära så bör det vara möjligt. Vill man äta någon annan mat så kan det vara bra att planera för det nu (mötet brukar gå på matpaus någon gång mellan 19:00-19:30, och den kommer att vara på minst 30 min).

Om någon vet om att de ska kandidera till en post, och vet om att de inte kan på en eventuell torsdag eller fredag så uppmuntrar jag er, för er egen skull, att kontakta mig ASAP.

Om någon känner att de ska ha fått ett gratis märke, men inte har fått det ännu så får man också gärna skriva till mig ASAP, annars kommer vi börja dela ut resterande till andra intresserade i kväll.

Bortglömda sakerr från mötets tidigare dagar kommer att förvaras i LC, säg till styrelsen om ni saknar något.

Återigen, hjärtligt välkommna på dag 3 i Kårhuset Hörsal kl. 17:59(.)

Eder mössfanatiker,
Erik af Klinteberg, sekreterare 2021

Fler nyheter
Fredag:
Lördag:
10:30 Ölreise
Tisdag:

Prenumerera på F-sektionens veckobrev som kommer ut varje läsvecka!

Prenumerera

Vill du skicka med en notis i Vecktorn? Skicka i så fall in den till Sanningsminister - Emma senast söndag kl 17.

Du kan också läsa Vecktorn här.

Lyssna på F-sektionens podcast här! Frågor eller kommentarer gällande podcasten kan skickas till Sanningsminister - Emma

Du kan också lyssna på Hilberts Hörna här på Spotify.

Kontakta oss gärna genom denna kontaktsida, eller genom att besöka sektionens styrelserum, som ligger på första våningen i Matematikhuset.

Besöksadress

Matematikhuset
Sölvegatan 18, 223 62 Lund

Postadress

F-sektionen inom TLTH
Box 118, 221 00 Lund