Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster accepterar du vår användning av Cookies. Lär dig mer

Fyllnadsval internationell fadder

Linnea Sartorius 17:06, 13 jun 2024

Halli hallå kära sektion! Hoppas att ni har en fin sommar hittills.

Vi söker just nu fler intisfaddrar till vår fantastiska intisgrupp, helst 3-4 st till. Som intisfadder får du vara med på allt som en vanlig gruppfadder är, och lite till. Du får chansen att visa Lund och Sverige för en grupp som verkligen kommer att uppskatta det, och kanske själv lära dig en sak eller två. Här kommer lite svar på frågor som du kanske har:

När behöver jag vara i Lund?
Intisfaddrarna behöver vara på plats 21/8, alltså bara två dagar innan alla andra faddrar behöver vara där. Vi får träffa nollorna på torsdagen den 22/8.

Vilka saker får intisgruppen vara med på utöver de vanliga nollningseventen?
Vi arbetar med andra sektioner för att ha en nationssittning, pubar osv specifikt för intisar:)

Kommer jag att komma in i gruppen av medfaddrar om jag blir vald nu?
Det är såklart svårt att veta, men dina medfaddrar är otroligt taggade på att bli fler och kommer göra sitt bästa för att få alla att känna sig inkluderade. Ni kommer sedan träffas dagen innan nollorna kommer för att få en liten utbildning och lära känna varandra. Sedan efter att ha träffat nollorna och gått på kickoffen för alla faddrar på fredagen är jag övertygad om att det kommer att bli toppen.

Jag har sökt fadder innan, behöver jag intervjuas igen?
Nej, om du redan har gått på intervju behöver du bara fylla i formuläret nedan. Alla som inte sökt tidigare kommer erbjudas en zoom-intervju.

ANMÄLNINGSFORMULÄR: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe7zEz9j2taTFzf3ewj1u2xv4KhgcujdKj1Bweg5DhoLcO17w/viewform?usp=sf_link

Valet hålls öppet till torsdagen den 20/6. Om du har några fler frågor, tveka inte att maila mig på foset@fsektionen.se.

Puss och kram,

Cofös Linnea

Valmöte

Frida Liliequist 12:16, 3 jun 2024

🌷Glad sommar kära sektion🌷

På onsdag kl 18.00 är det äntligen dags för styrelsen att rösta in nya funktionärer till HT24!⭐️

För att se alla nomineringar kan man gå in på mötets handlingar, vilket du finner här: https://fsektionen.se/dokument/1365.

En del av nomineringarna har ändrats från de som anslogs på tavlan i MH, bland annat för arkivarie. Det är nomineringarna som finns i handlingarna som styrelsen kommer att gå efter❤️‍🔥

Hoppas alla har en fin sommar så ses vi i höst,
🧡Styrelsen🧡

Glöm inte fylla i CEQ-enkäterna!

Ludvig Wadenbäck 11:00, 1 jun 2024

Hej allihopa!

Hoppas tentaperioden har gått bra. Det har åter blivit dags för att fylla i CEQ-enkäterna. Den här gången kan vi i Studierådet tyvärr inte bjuda på kaffe och godis, men du får fortfarande en chans att vinna i CEQ-lotteriet!

CEQ-enkäter hjälper oss göra kurserna bättre för alla framtida studenter. Om ni tycker att CEQ-enkäter tar för lång tid att fylla i, så kan jag meddela att alla fält inte är obligatoriska och ett halvt svar är bättre än inget svar. Fritextsvaren är absolut bäst för oss när vi ska ha möten med lärare.

Ha en trevlig sommar,
Studierådet

Prylmästeriet tackar för oss

Pontus Lindberg 15:47, 26 maj 2024

Sommaren är nu äntligen här. Förutom allt härligt det medför så betyder det tyvärr att prylmästeriet går in i dvala. Ni kan inte räkna med att kunna hyra utrustning eller bilen under sommaren. Det kan gå, men räkna inte med det. Kontakta oss på valfri kontaktkanal om ni har några frågor!

Verktyg däremot! Det kommer gå att låna större delen av sommaren som vanligt tack vare eldsjälen Leo. Bara skriva till verktyg@fsektionen.se.

Prylmästeriet är självklart tillbaka efter sommaren, då med min väldigt kompetenta efterträdare Wilhelm bakom spakarna. Tack för mig!

Sök heltidare!

Pontus Thuresson 07:21, 20 maj 2024

Meddelande från teknologkåren!
Vill du ha det roligaste, bästa och mest givande året i ditt liv? Bli vår kollega!
Vi är nästa års heltidare och spanar efter våra kollegor! Behöver du ett studieuppehåll, ett nytt sammanhang, en ovärderlig erfarenhet och nya vänner? sök heltidare!
Kom till Fullmäktigemöte i Hollywood vid 17:15 på Tisdag 21/5!
Poster att söka:
Generalsekreterare
Huvudansvarig för utbildningsfrågor
Utbildningsansvarig för interna frågor
Utbildningsansvarig för externa frågor
Mer info om posterna finns på hemsidan! tlth.se/intervjuer

Large 1 47bb7b926f81e641c780c2859651ccdf
Fler nyheter

Prenumerera på F-sektionens veckobrev som kommer ut varje läsvecka!

Prenumerera

Vill du skicka med en notis i Vecktorn? Skicka i så fall in den till Sanningsminister - Pontus senast söndag kl 17.

Du kan också läsa Vecktorn här.

Lyssna på F-sektionens podcast här! Frågor eller kommentarer gällande podcasten kan skickas till Sanningsminister - Pontus

Du kan också lyssna på Hilberts Hörna här på Spotify.

Kontakta oss gärna genom denna kontaktsida, eller genom att besöka sektionens styrelserum, som ligger på första våningen i Matematikhuset.

Besöksadress

Matematikhuset
Sölvegatan 18, 223 62 Lund

Postadress

F-sektionen inom TLTH
Box 118, 221 00 Lund