Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster accepterar du vår användning av Cookies. Lär dig mer

Kulturminister

Höstterminsval 2023

Kulturministern är utskottsordförande för kulturministeriet och har därför ansvar för all verksamhet inom utskottet. Detta medför ansvar för att se till att anordna de flesta och bästa eventen och bussresorna för F-sektionens medlemmar. I posten ingår även budgetansvar för hela kulturministeriet inkl. sångarstriden. Utöver detta sitter man med i F-sektionens nämnd.

Det är viktigt att kunna samordna och leda arbetet i de olika delarna av utskottet. Det finns många andra inom utskottet som tar stort ansvar för sina egna aktiviteter, men som utskottsordförande måste man alltid vara beredd att finnas till hands och bidra så gott man kan.

Att vara kulturminister kräver en hel del tid, så klart spelar det roll hur ambitiös man är men ett ganska högt minimum är det oavsett. Posten i sig medför ibland stress eftersom det ingår mycket ansvar, så god planering och kommunikation inom utskottet och med resten av sektionen är viktigt.

KandideraNominera

Kulturminister kan sökas fram till 23:59, 6 okt 2023.