Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster accepterar du vår användning av Cookies. Lär dig mer

Sanningsspridare

Höstterminsval 2023

Att vara sanningsspridare innebär att man ingår i sanningsministeriets kärngrupp och tillsammans med de övriga sanningsspridarna bistår man sanningsministern i dennes arbete med att sprida information på sektionen. Ansvaret varierar med uppgifterna som kan vara allt från att skriva på en blogg, filma och redigera, designa affischer eller genomföra andra idéer man kommer på. Posten är oftast inte särskilt stressig även om man jobbar efter en del deadlines och har regelbundna planeringsmöten. Då en stor del av den information som flödar på sektionen passerar sanningsministeriet får man en bra inblick i sektionens verksamhet och styrelsens arbete.
Som sanningsspridare får du chansen att lära dig och använda programvara som Photoshop, Indesign och Illustrator vilket du med stor sannolikhet kommer ha stor nytta av i framtiden. Ingen före detta kunskap är nödvändig!

KandideraNominera

Sanningsspridare kan sökas fram till 23:59, 28 nov 2021.