Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster accepterar du vår användning av Cookies. Lär dig mer

Idrottsförman

Höstterminsval 2021

Idrottsförmannen är sammankallande för atleterna och leder deras möten med hjälp av kulturministern. Idrottsförmannens ansvar är att hitta möjligheter till fysisk aktivitet för medlemmarna på sektionen och ansvarar också för sektionens idrottsmateriel. Arbetetsbördan är helt beroende av hur mycket atleterna vill att arrangera. Man är behjälplig för kulturministern i hur ekonomin för idrottsaktiviteter disponeras. Posten kräver att man kan planera saker väl och fördela ansvar bra. Att vara idrottsintresserad och ha roliga idéer på arrangemang är också en stor fördel.

Posten är under lite av en förändringsprocess i och med att Kulturministeriet ska struktureras om då vice Kulturministern ska ändras till posten Reisemeister. Idrottsförmannen kommer på så sätt att tydligare bli en vice post till kulturministern och man får vara med och bestämma hur samarbetet med denne samt de andra delarna i utskottet som reiseleiteriet och sångarstriden.

KandideraNominera

Idrottsförman kan sökas fram till 23:59, 31 okt 2021.