Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster accepterar du vår användning av Cookies. Lär dig mer

Reisemeister

Höstterminsval 2023

Som Reisemeister på F-sektionen är ansvarar man för att leda och sammankalla Reiseleiteriet. Reisemeistern hjälper till att fixa roliga evenemang och aktiviteter, där en stor del av jobbet gäller det administrativa, och ser till att funktionärerna i Reiseleiteriet har det bra. Förutom att ansvara för Reiseleiteriet så ansvarar Reisemeistern även för att se till att det arrangeras ett funktionärstack per termin. Man är ett av de stöttande benen till kulturministern, tillsammans med idrottsförmannen.

Man har inget budgetansvar som Reisemeister, men man hjälper till att tjäna in och spendera pengar. Posten kräver väldigt olika mycket tid beroende på vilka händelser som står för dörren, men några timmars planering i veckan och själva arrangemangen är att räkna med. Överlag kan man räkna med åtminstone fem timmar i veckan, dock betydligt mer under nollningen. Planerar man sitt arbete väl och ser till att ha god kommunikation med kulturministern och Reiseleiteriet så är stressen inte så stor.

Att vara bra på att kommunicera är en viktig egenskap hos en Reisemeister, både för att lyckas med ett väl genomfört evenemang men också för att se till att alla i Reiseleiteriet mår bra och inte är för stressade.

Posten väljs på mellanliggande valmöte

KandideraNominera

Reisemeister kan sökas fram till 23:59, 19 nov 2023.