Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster accepterar du vår användning av Cookies. Lär dig mer

Reisemeister

Höstterminsval 2021

Som Reisemeister (hette tidigare Vice kulturminister) på F-sektionen är man med och leder kulturministeriet med huvudfokus på att sammankalla reiseleiteriet. Man är ett av de stöttande benen åt kulturministern tillsammans med idrottsförmannen. Reisemeistern har som eget ansvar att se till att det arrangeras ett funktionärstack per termin. Posten kräver väldigt olika mycket tid beroende på vilka händelser som står för dörren, men en till två timmars planering i veckan och sedan själva arrangemangen är att räkna med. Överlag kan man räkna med fem timmar per vecka, dock betydligt mer under nollningen. Reisemeistern har inget budgetansvar, men hjälper till att tjäna in pengar - att sälja märken, overaller och sångböcker är en viktig del av uppgiften!
Om man planerar sitt arbete väl som reisemeister och har ett bra samarbete med kulturministern och en god kommunikation med de olika grupperna inom kulturministeriet så är stressen oftast inte så stor.
Eftersom det ofta är många inblandade i evenemangen är just kommunikationen en av de viktigaste sakerna att vara noggrann med för att lyckas med ett väl genomfört event.

KandideraNominera

Reisemeister kan sökas fram till 23:59, 31 okt 2021.