Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster accepterar du vår användning av Cookies. Lär dig mer

Pubmästare

Höstterminsval 2023

Som pubmästare ska man se till att alkoholförsäljningen under sektionsevenemang och fester går till på ett bra och korrekt sätt. På ett bra sätt innebär att det finns rätt varor i baren, och folk som säljer dem. Med korrekt sätt menas att alla lagar runt alkoholförsäljning följs. Dessutom har man ansvar för att se till att gästerna inte blir för fulla, man ska helt enkelt vara en bra värd för en fest. Det krävs även en del förarbete med att ställa i ordning bar och efterarbete då det skall städas. Sittningarna under nollningen är de mest tidskrävande. Då är det många sittningar på kort tid, och varje sittning tar från eftermiddag till sen natt att genomföra, utöver arbetet med planering och inköp. På mindre evenemang sköter pubmästarna ofta baren helt själva, utan pubjobbare.
Arbetet innebär även ett stort ansvar då man hanterar stora summor pengar vid försäljning. När det är som mest tryck under försäljningen kan det dessutom vara stressigt, så då är det viktigt att kunna hålla sig själv och sina jobbare lugna.
Som tack för sitt arbete blir pubmästarna anmodade till sektionens sittningar efterföljande år.

Kontakta pubästarna: pubm@fsektionen.se

Posten väljs på mellanliggande valmöte

KandideraNominera

Pubmästare kan sökas fram till 23:59, 30 nov 2022.