Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster accepterar du vår användning av Cookies. Lär dig mer

Coronainformation

På grund av de rådande omständigheterna kommer årets nollning att se annorlunda ut jämfört med ett vanligt år, men baserat på erfarenhet från förra årets nollning vet vi att det kommer att bli helt fantastiskt ändå! Vi i Föset har anpassat schemat så att alla aktiviteter under nollningen hela tiden sker i enlighet med de rådande restriktionerna och folkhälsomyndighetens rekommendationer. Många aktiviteter genomförs i faddergrupperna som består av ca 16 nya studenter och 6 faddrar, och större evenemang har anpassats så att det går att hålla avstånd.

Vi uppmanar så klart alla som deltar i nollningen på något sätt, vare sig det är som nolla, funktionär eller arrangör, att stanna hemma om man känner sig sjuk oavsett om det är i Covid-19 eller annan sjukdom.

Vi vill att alla nyantagna ska känna sig trygga under nollningen och hoppas att dessa anpassningar är tillräckliga för att du ska känna dig bekväm med att delta. Om du har några frågor eller synpunkter får du gärna mejla oss på foset@fsektionen.se eller genom detta formulär om du vill vara anonym.

Hoppas vi ses!
Hälsningar, Föset