Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster accepterar du vår användning av Cookies. Lär dig mer

Coronainformation

Årets nollning kommer på grund av omständigheterna se annorlunda ut från tidigare år. Vi i föset har anpassat schemat för att se till att vi följer folkhälsomyndighetens rekommendationer. Vi har därför även anpassat evenemang för att säkerställa att det är smidigt och bekvämt att både kunna hålla avstånd och utöva sunda hygienvanor som handtvätt och handsprit. För att uppnå detta kommer stora delar av nollningen genomföras inom faddergrupperna, dessa består av ca 16 nya studenter och 6 faddrar. Ni kommer tillsammans att hitta på allt möjligt roligt och vi hoppas att nollningen kommer vara precis lika kul som tidigare år. När det gäller större evenemang som sittningar (större middagar) kommer vi hålla oss till samma rutiner som caféer och restauranger. Detta innebär att det ska vara visst avstånd mellan bord samt begränsad rörelse i lokalen.

Vi uppmanar dig såklart att stanna hemma om du känner dig sjuk. Det är möjligt att beställa coronatest för alla som är folkbokförda i Skåne, och vi uppmanar alla som känner sig sjuka att göra detta medan man är hemma. Testet kan du beställa här.

Vi hoppas att du känner dig tillräckligt bekväm med dessa anpassningar för att vilja delta i nollningen. Om du tillhör en riskgrupp eller helt enkelt inte känner dig bekväm med att delta så kommer det finnas onlinealternativ till nollningen som vi hoppas att du kommer vilja delta på.

Om du har några frågor om vår anpassning eller annat får ni gärna maila oss på foset@fsektionen.se.
Hoppas vi ses! Hälsningar, Föset.