Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster accepterar du vår användning av Cookies. Lär dig mer

Vice ordförande

Large img 0082 79eb9a74ce8c21ff4b60924e1c263c98

Vice ordförande är en post med väldigt varierade arbetsuppgifter. Detta beror framför allt på att man har många olika ansvarsområden. Förutom att alltid jobba nära och bistå ordföranden har vice ordförande ansvar för att arbetet i utskotten fungerar bra. Det ansvaret innebär att man har god kontakt med alla utskottsordförande och att man fungerar som ett stöd och bollplank för dessa. Vice ordförande sitter dessutom som en av sju ledamöter i styrelsen.

Som vice ordförande har man också indirekt hand om det visionära arbetet på sektionen, vilket dels sker tillsammans med styrelsen och sektionens medlemmar i form av visionära möten. Dessa möten inträffar med fördel på initiativ av vice ordförande och leds också av denne.

Vice ordförande är också ansvarig för projekt på sektionen och agerar kontaktperson vid uppstart av sådana. Här jobbar man direkt med att ta tillvara på medlemmars visioner och omvandla dem till verklighet.

Posten innehas av

Alla kontakter