Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster accepterar du vår användning av Cookies. Lär dig mer

Tankar från en tom stad

Är ni kvar i Lund? Jag är kvar i Lund.
9 jul 2022 Vilma Ylvén

Lund är ganska tomt på sommaren. Speciellt centrala Lund på vardagskvällar. Och det hjälper inte att solen går ner så sent. Tomma ljusa gator och milda vindar som för en gångs skull inte blåser motvind. Spoopy vibes. Would recommend.

Men det finns massa saker man kan hitta på även om man inte har ett jobb, man kan till exempel ta en daglig promenad fram och tillbaka till biblioteket för att lämna tillbaka boken man läst ut den dagen och låna en ny. Sen kan man spendera typ en halvtimme med att försöka argumentera till sina vänner att man faktiskt har ett liv, det är bara lite på paus, är inte det hela poängen med sommar? Eller så kan man... Uh... Finns säkert massa saker. Massa saker. Japp.

I övrigt, är det någon som har koll på vad som gäller på lekplatser? Har man som vuxen lika mycket rätt att gunga på en gunga som ett barn? Eller bör man hoppa av i farten och springa åt andra hållet så fort ett barn ens kollar åt ens håll??? Bör man åldersdiskriminera på lekplatser eller inte???? Behöver svar för att klara av sommaren.

På lika viktiga spår så försöker vi i sanningsministeriet komma fram till sanningen om soppa. Frågan i fråga är:

                     Som koncept, är soppa en bra grej?

Rätt svar är självklart ja, men NÅGRA utskottsmedlemmar verkar ha fått det lite om bakfoten. (Jag nämner inga namn men mejla arkiv@fsektionen.se om du vill bråka). Så om du kära läsare har någon relevant åsikt tar vi mer än gärna emot den på godtycklig mejl som slutar på @fsektionen.se. Vilken som helst fungerar. Gärna skriven helt i versaler, men det är frivilligt.

Sommar och soppa,
Fröken von Tänen