Cookies hjÀlper oss att leverera vÄra tjÀnster. Genom att anvÀnda vÄra tjÀnster accepterar du vÄr anvÀndning av Cookies. LÀr dig mer

Överraskning! 🎉

23 jun 2022 Vilma Ylvén

Nu blev ni överraskade va!? Inte tÀnkte vÀl ni att ni skulle fÄ rykande fÀrskt content Àven under sommarlovet? Men sÄ blir det! För jag frÄgade en person (har glömt vem det var) om det var en bra idé, och jag TROR att hen sa ja. SÄ det var allt jag behövde.

Dagens inlÀgg skulle jag vilja tillÀgna bÄde midsommar och att göra halvdumma saker för att det blir en rolig historia. Den ambitiösa kan absolut se till att slÄ ihop de bÄda och hitta pÄ nÄgot tveksamt imorgon, men för den som vill ha lite mer traditionellt midsommarfirande har jag komponerat en lista av saker man kan hitta pÄ:

  • Kolla sig sjĂ€lv och sina kompisar efter fĂ€stingar. Fett svĂ„rt att se om man har nĂ„gra pĂ„ ryggen liksom.
  • NĂ€r du Ă€ndĂ„ Ă€r dĂ€r; hjĂ€lpa dina kompisar att smörja in sig med solkrĂ€m i nacken sĂ„ att de slipper se ut som en rödbeta.
  • LĂ€ra dig att knyta en krans utan snöre för vem fan kommer ihĂ„g att ha med sig snöre till ett midsommarfirande (Det Ă€r inte sĂ„ svĂ„rt, det Ă€r bara att flĂ€ta och sen flĂ€ta in Ă€nden typ. Du löser det).
  • TĂ€vla om vems blod som Ă€r mest aptitretande. Flest myggbett i slutet av kvĂ€llen vinner ett pris.
  • Googla hur man fĂ„r bort grĂ€sflĂ€ckar frĂ„n vita klĂ€der.
  • Empiriskt ta redan pĂ„ de exakta dimensionerna pĂ„ en optimal kubbana. Det kanske kommer ta hela dagen, men det Ă€r det nog vĂ€rt det. In the name of science. (Mejla oss om du kommer fram till nĂ„got, jag vill gĂ€rna veta men vĂ€grar kolla up faktiska reglerna.)

Och angÄende det andra Àmnet; bara gör det. Sluta tÀnka. Vad Àr det vÀrsta som kan hÀnda lol. Du Àr ung, raka av dig hÄret (rekommenderas), skaffa en tatuering, flörta dig genom livet, skapa dumma saker, gör det dÀr du velat göra men inte vÄgar. Vafan vÀntar du pÄ. Pensionen? JÀvla mes.

Sommaren Àr ung,
Fröken von TÀnen