Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster accepterar du vår användning av Cookies. Lär dig mer

Samvetsmästare

Höstterminsval 2023

Samvetsmästaren är ansvarig för utskottets verksamhet, och uppmuntrar till en massa roliga projekt! Samvetsmästaren har koll på sektionens likabehandlingsplan, och ser till att alla som engagerar sig i sektionen på olika sätt har de kunskaper de behöver för att utvärdera och utveckla sina verksamheter ur ett likabehandlings och hållbarhetsperspektiv.

Som samvetsmästare är man ledamot i nämnden och man sitter även med i likabehandlingskollegiet på kåren, tillsammans med likabehandlingsfunktionärer från de andra sektionerna. Det är ett bra tillfälle att lära känna andra och planera stora projekt för alla teknologer!

Samvetsmästaren anvarar även för sektionens hållbarhetsarbete och hjälper hållbarhetssamordnarna i deras arbete och samarbeten.

Samvetsmästaren är studerandeskyddsombud för sektionen tillsammans med likabehandlingsordförande och har därför lagstadgad tystnads plikt. Ifall du har något du vill ta upp med samvetsmästaren tvivla aldrig att ta kontakt!

KandideraNominera

Samvetsmästare kan sökas fram till 23:59, 6 okt 2023.